ПоддержатьУкраїнська

Новини Черкас: п’яний чоловік жорстоко побив і викинув пса

StopCor
StopCor

StopCor

Новини Черкас: п’яний чоловік жорстоко побив і викинув пса

У Черкасах чоловік до смерті побив собаку. Скавчання пса та крики господаря почула сусідка, яка повідомила про інцидент до поліції. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області, передає Центр Черкаських Медіа.

 Фото: Нацполіція

Прибувши на місце події, двері патрульним відчинив 31-річний чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння. На підлозі в квартирі інспектори помітили сліди крові, після цього вони викликали слідчо-оперативну групу.

Мертвого пса із ознаками насильницької смерті виявили під вікнами квартири. Надалі всі обставини події встановлює слідчий. Чоловіка затримали.

Яке покарання передбачено в Україні за жорстоке поводження з тваринами:

  • В статті 89 кодексу України Про адміністративні правопорушення йдеться, що жорстоке поводження з тваринами — знущання з них, завдання побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які заподіяли тварині фізичний біль, страждання і не спричинили тілесних ушкоджень, каліцтв або загибелі, залишення тварин напризволяще, в тому числі порушення правил утримання тварин. Ці дії тягнуть за собою накладення штрафу від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією тварини, якщо перебування тварини у власника становить загрозу для її життя або здоров’я.
  • Ті ж дії, вчинені стосовно двох і більше тварин, або групою осіб, або особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за таке саме порушення, пропаганда жорстокого поводження з тваринами тягнуть за собою накладення штрафу від трьохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб з конфіскацією тварини, якщо перебування тварини у власника становить загрозу для її життя або здоров’я.

Читайте інші новини Черкас.

Як повідомляв “СтопКор” раніше, у Черкасах побили депутата.

Також може бути цікаво: чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі за вирощування канабісу.

Другие новости