ПоддержатьУкраїнська

Новини Чернігова: п’яний водій пошкодив лінію електромереж (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

Новини Чернігова: п’яний водій пошкодив лінію електромереж (фото)

У Чернігові на проспекті Миру сталася ДТП через п'яного водія, внаслідок якої була пошкоджена лінія електромереж, передає Чеline. 

 Фото: Нацполіція

Сьогодні, близько 7-ї години, патрульні поліцейські отримали інформацію, що на проспекті Миру сталася дорожньо-транспортна пригода – легковий автомобіль врізався в електроопору. Водій, можливо, травмувався.

Прибувши на місце, оцінивши ситуацію та зовнішній стан водія, патрульні одразу викликали швидку допомогу. За кілька хвилин громадянина вже доправили до медзакладу. Оглянувши пацієнта, лікар повідомив інспекторам, які супроводжували карету «швидкої», що громадянин не зазнав травмувань, які загрожували б його життю чи здоров’ю, і він може бути вільним. Проте у водія наявні ознаки алкогольного сп’яніння.

Уже лікар-нарколог після огляду водія підтвердив слова свого колеги та видав патрульним акт, у якому зазначалося, що громадянин на цей час перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

На водія склали такі адміністративні протоколи:

  • ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) 
  • ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, скоєне повторно протягом року) 
  •  ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) КУпАП. Авто доправлене на арештмайданчик.

Охоронці порядку з’ясували, що 31-річний чернігівець, керуючи автомобілем Audi, не врахував стану дорожнього покриття, не обрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого виїхав за межі проїжджої частини та зіткнувся з електроопорою.

Також поліцейські встановили, що громадянин за рішенням суду позбавлений права керування транспортними засобами за водіння в стані сп’яніння. Тобто він загалом не мав права сідати за кермо.

Читайте інші новини Чернігова.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Чернігові поліція затримала 40-річного чоловіка, який намагався зґвалтувати малолітню дитину.

Також може бути цікаво: у Чернігові правоохоронці викрили організовану групу фальсифікаторів алкогольної продукції.

Другие новости