ПоддержатьУкраїнська

Обстріли Авдіївки не припиняються – Жебрівський

StopCor
StopCor

StopCor

Обстріли Авдіївки не припиняються – Жебрівський

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що бойовики не припинили обстріл Авдіївки й ремонтні бригади не можуть почати відновлення електропостачання.

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

"Обстріли Авдіївка не припиняються. Письмового підтвердження припинення вогню у зоні ремонтних робіт російська сторона в СЦКК так і не надала. Сьогодні ремонтні бригади вже не зможуть вийти на місце розриву лінії електропостачання", – повідомив губернатор.

Жебрівський розповів, що Авдіївський коксохім зумів підняти температуру теплоносія в тепломережі до 44 градусів. Також в Авдіївку прибуло 4 карети швидкої допомоги із Костянтинівки.

Раніше повідомлялося, що 30 січня в Авдіївці було оголошено режим надзвичайної ситуації у зв'язку з постійними обстрілами зі сторони незаконних збройних формувань, а також загрози гуманітарної катастрофи. Так, через атаку бойовиків місто залишилося без світла, води та тепла.

Нагадуємо, радник заступника міністра оборони України Василь Будик повідомив, що сто п'ятдесят автобусів готові евакуювати населення Авдіївки за три-чотири рейси.

Другие новости