ПоддержатьУкраїнська

Підлеглий судді Вовка Качур викрав власну дочку, щоб уникнути переатестації

StopCor
StopCor

StopCor

Підлеглий судді Вовка Качур викрав власну дочку, щоб уникнути переатестації

Узяв відгул нібито по догляду за дитиною, щоб уникнути засідання кваліфікаційної комісії. Дочку для цього фактично викрав у матері. Так суддя Окружного адміністративного суду Києва Качур уник переатестації. Про це журналістам «СтопКору» в ексклюзивному коментарі розповіла його колишня дружина Євгенія.

 Євгенія Качур розповіла про хабарі судді Окружного адмінсуду Києва Качура. Фото: СтопКор.

«В один прекрасний день бере він Діану на вихідні та не повертає. У понеділок не повертає, у вівторок не повертає... Я телефоную вже. На дзвінки не відповідає.  Я їду під будинок, викликаю поліцію, викликаю «Добробут», тому що я її щойно вилікувала, і він говорить: «Нехай вона у мене побуде, вона захворіла». Добре, захворіла — дай мені хоча б подивитися, що сталося, раптом якісь ускладнення. На що там була тиша. І була відповідь — він суддя і має статус недоторканності, ось і все.  А потім з'ясувалося, що у всього цього суду в цей день була кваліфкомісія. І вони хотіли всім судом обійти цю кваліфікаційну комісію, і це був як такий лікарняний по догляду за дитиною», – розповіла Євгенія Качур.

https://www.youtube.com/watch?v=YqE9ypXP6xY&feature=youtu.be&ab_channel=%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%9A%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BF%D1%86%D1%96%D1%97

Додамо, що Качур забрав дівчинку у квітні 2019, донині не повернув та не дає мамі та старшій сестрі навіть бачитись з нею.

Євгенія Качур подала позов до Солом'янського суду, але справу розглядає знайома Качура.

Апеляційний суд у травні 2020 року визнав, що суддя незаконно перешкоджає матері у побаченнях з дитиною і зобов’язав його щосуботи забезпечувати побачення. Але він не виконує рішення суду.

У липні минулого року Качур виселив колишню дружину з 7-річною дочкою з квартири, де вони проживали. Квартира куплена самим Качуром, але оформлена на батька.

Раніше нам вдалося дізнатись, що суддя Окружного адмінсуду Києва Качур оформлював хабарі як подарунки. Про таку схему легалізації незаконно отриманих грошей, яку використовує суддя, розповіла його колишня дружина Євгенія.

Зазначимо, що у декларації судді — 2 гаражі та службова квартира, яку йому видали, бо начебто він мешкав у аварійному гуртожитку, у той час, коли на батька Качура було записано 4 квартири у центрі Києва вартістю від 300 000 доларів. Суддя живе у розкішному маєтку під Києвом. На території обійстя — штучні ставки, гостьовий будинок та власна капличка. Вартість такої нерухомості, за даними громадських активістів, щонайменше 1 000 000 доларів.

Нагадаємо, що через скандальні рішення Качура, викрадення ним власної дитини і мільйонні статки судді під Окружним адміністративним судом Києва почали безстрокову акцію протесту.

Другие новости