ПоддержатьУкраїнська

Гроші — найкращий подарунок для судді: Качур з Окружного адмінсуду оформлював хабарі як презенти

StopCor
StopCor

StopCor

Гроші — найкращий подарунок для судді: Качур з Окружного адмінсуду оформлював хабарі як презенти

Гроші та цінності як подарунок від родичів. Суддя Окружного адмінсуду Києва Качур оформлював хабарі як подарунки. Про таку схему легалізації незаконно отриманих грошей, яку використовує суддя, розповіла його колишня дружина Євгенія. Усі деталі вона розкрила в ексклюзивному коментарі «СтопКору».

https://www.youtube.com/watch?v=nnjlIK-Ei48&feature=youtu.be&ab_channel=%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%9A%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BF%D1%86%D1%96%D1%97

Поширена історія хабарів — подарунки грошима, іноді нібито від родичів.

"Ця схема діє в основному для того, щоб узаконити гроші. Оформлюється через нотаріат, що подаровані такі суми. Зараз візьміть будь-яку декларацію в суддів, нотаріусів — усім періодично, кілька разів на рік дарують величезні суми грошей. Для чого? Для того, щоб узаконити гроші, тому що всі подорожують, їздять машинами, щось купують цінне, щоб прикриватися якимись документами юридично оформленими. Так, є такі деякі можливості, щоб узаконити гроші", — зазначила Євгенія Качур.

 Євгенія Качур розповіла про хабарі судді Окружного адмінсуду Києва Качура. Фото: СтопКор.

Додамо, що суддя Качур приховав від держави маєток на 1000 квадратів під Києвом. Вартість будинку — щонайменше 1 мільйон доларів. Окрім приховування майна, суддя підмовляє колег і підробляє рішення судів. Так, він фактично викрав власну дочку після розлучення із її матір’ю.

Раніше ми писали про те, як суддя Качур приносив хабарі додому готівкою або складав кеш у пакети для сміття. А останнім часом кошти перераховують на рахунки служителя Феміди в офшорах.

Другие новости