ПоддержатьУкраїнська

“Після публікації плівок мені порадили не ходити без охорони”, – президент концерну “Титан”

StopCor
StopCor

StopCor

“Після публікації плівок мені порадили не ходити без охорони”, – президент концерну “Титан”

Після того, як Анатолій Льовін, президент концерну “Титан”, засновник і власник ТОВ “УРАРП”, оприлюднив плівки із записами, які підтверджують причетність співробітників СБУ до спроб “віджати” його авіаційне підприємство, йому наполегливо порадили “не виходити на вулицю без охорони та зброї”. Про це сам Льовін заявив під час пресконференції у Києві.

 Анатолій Льовін, засновник та власник ТОВ “УРАРП”. Фото: СтопКор

“Після того, як 11 серпня ми оприлюднили аудіозапис моєї телефонної розмови із загиблою колегою Оленою Малаховою, під час якої вона зізналася, хто саме в СБУ та за скільки тисне на “УРАРП” та намагається його “віджати”, мені наполегливо порадили не виходити на вулицю без охорони та зброї”, – зізнався Анатолій Льовін. При цьому жодної реакції на опубліковані факти ні від Служби безпеки України, ні від інших правоохоронних органів, за словами чоловіка, так і не послідувало.

Про це президент концерну “Титан”, засновник і власник ТОВ “УРАРП”, екснардеп Анатолій Льовін заявив 3 вересня під час пресконференції щодо реакції державних установ на факти корупції в СБУ, Мінрозвитку економіки, Служби експортного контролю та Міноборони України, які руйнують українські авіапідприємства та обороноздатність.

 Служба безпеки України. Фото із відкритих джерел

Нагадаємо, 11 серпня керівник ТОВ “УРАРП” заявив, що Служба безпеки України вже кілька років поспіль намагається знищити єдине українське підприємство, яке має авторські права розробника на літаки Іл-76 (двигуни і планер). При цьому співробітники СБУ, за словами Льовіна, отримали 200 тисяч доларів, щоб “віджати” компанію.

Як доказ такого тиску з боку СБУ, Анатолій Льовін передав журналістам аудіозапис його розмови із Оленою Малаховою, власницею компанії “VOLARIS BUSINESS LP” (Шотландія), представницею авіакомпаній “Скайавіатранс”, “Альфа Ейр” (Україна), яка загинула 8 січня 2020 року в авіакатастрофі над Тегераном.

Авіаційник також розповів журналістам, що, як стверджувала О.Малахова, організатором та замовником процесу проти ТОВ “УРАРП” був Сергій Пашинський, колишній народний депутат, голова комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони.

Другие новости