ПоддержатьУкраїнська

Подробиці жорсткої посадки "Боїнга" в Одесі: "Панікували всі, навіть члени екіпажу" (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

Подробиці жорсткої посадки 'Боїнга' в Одесі: 'Панікували всі, навіть члени екіпажу' (відео)

Аварійна посадка пасажирського літака Турецьких авіаліній в Одесі обійшлася без жертв. Однак пасажири й екіпаж злощасного рейсу ТК467 сильно злякалися. 

Подробицями аварії турецького "Боїнга" в Одесі поділилося видання "Страна".

Пізно ввечері у четвер, 21 листопада, в аеропорту Одеси здійснив аварійну посадку літак Турецьких авіаліній, що летів зі Стамбула. Тільки з другої спроби літаку вдалося приземлитися. Однак "Боїнг" вилетів за межі посадкової смуги та розбив ущент стійку переднього шасі.

https://youtu.be/QMd_Tofj6DY

За даними пасажира рейсу, проблеми з шасі почалися ще при першій спробі зайти на посадку. Вони раптово піднялися, коли до землі залишалося всього нічого. Пілоти екстрено набрали висоту і, зробивши коло над Одесою, знову спробували сісти. Заважав їм сильний вітер. Вже при другому заході на посадку, коли літак торкнувся землі, пасажири відчули виразний запах гару в салоні. Це їх сильно налякало.

"Почалася паніка. Панікували всі, навіть члени екіпажу. Літак з'їхав зі смуги та зупинився в полі. Стояла мертва тиша, коли почалося гальмування", – розповів очевидець.

На щастя, обійшлося без жертв. Пасажирів і екіпаж терміново евакуювали за допомогою надувного трапу. Судячи з кадрів, "Боїнг" не зайнявся.

Другие новости