ПоддержатьУкраїнська

Погода в Україні на середу, 17 лютого

StopCor
StopCor

StopCor

Погода в Україні на середу, 17 лютого

У середу в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Практично на всій території країни переважатиме суха погода. У західних та місцями в центральних областях висока ймовірність дощу, іноді зі снігом. Температура повітря вночі складе -5...+12 градусів, удень +1...+20. Вітер змінний, переважно східний, північний, північно-східний, південно-східний і північно-західний, 2-8 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі температура повітря складе -5...-1 градус, удень – від +1 до +4. Вітер північний, північно-східний та північно-західний, 2-5 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -1...+5 градусів, удень повітря прогріється до +4...+12. Вітер північний, східний та північно-східний, 2-7 м/с.

У Криму – хмарна погода з проясненнями, на півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +4...+12 градусів. Денна температура повітря коливатиметься від +9 до +20. Вітер східний, північний, північно-східний та північно-західний, 2-8 м/с.

У східних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно без опадів. Уночі до -4...-1 градусів, денна температура повітря становитиме +3...+7. Вітер північний і північно-східний, 2-6 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +1...+5 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +4...+15. Вітер північний, східний, північно-східний і південно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах – сонячна погода, в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +2, удень – до +13 градусів. Вітер східний, північно-східний і південно-східний, 2-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У Полтавському та Кіровоградському регіонах очікується суха погода. У Вінницькій і Черкаській областях можливий невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть -8...+2 градуси, вдень – від +2 до +7. Вітер північний, східний, південно-східний та північно-східний, 2-5 м/с.

Другие новости