ПоддержатьУкраїнська

Поранена на Луганщині жінка жива і у стабільному стані, – поліція

StopCor
StopCor

StopCor

Поранена на Луганщині жінка жива і у стабільному стані, – поліція

Інформація про смерть пораненої під час обстрілу на Луганщині жінки виявилася хибною: вона жива й у стабільному стані. 

Про це повідомляє Depo.Донбас з посиланням на офіційну заяву прес-служби ГУ НП в Луганській області.

Повідомляється, що жінка та хлопець, які сьогодні вночі отримали тяжкі поранення внаслідок обстрілу с. Троїцьке Попаснянського району бойовиками окупаційних військ, перебувають у лікарні міста Лисичанськ. Стан обох поранених стабільний.

Поранена на Луганщині жінка жива і у стабільному стані, – поліція

"Жінка прооперована, перебуває у реанімації у важкому, але стабільному стані. Син - в травматології", – зазначили у коментарі для Depo.Донбас.

Цю інформацію також підтверджують у прес-службі Луганської ВЦА.

"Станом на 10:30 36-річна жінка, яка постраждала внаслідок нічного обстрілу с. Троїцьке, знаходиться у реанімації Лисичанської центральної міської лікарні ім. Титова. Лікарі оцінюють її стан як тяжкий, але стабільний", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в її 18-річного сина поранення ніг.

"Проте його життю ніщо не загрожує. Наразі він отримує кваліфіковану психологічну допомогу", – прокоментував ситуацію керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Нагадаємо, що 18 травня, близько другої години ночі окупанти відкрили вогонь зі 122-мм гармат по населеному пункту Троїцьке, що у Попаснянському районі на Луганщині. Обстріляли будинки місцевих жителів, де загинув 13-річний хлопчик і його батько Мати отримала важкі поранення і померла вже вранці у лікарні. Єдиний вцілілий старший син нині у лікарні з пораненнями.

Згодом стало також відомо, що родина – мешканці Донеччини, а до Троїцького приїхали на дачу. Під час обстрілу вони ховалися у підвалі, однак вийшли звідти зарано – уламки від останнього снаряда завалили людей.

Другие новости