ПоддержатьУкраїнська

Повернення "ДНР" до складу України: ватажок бойовиків Ходаковський зробив несподіване зізнання про "єдиний народ"

StopCor
StopCor

StopCor

Повернення 'ДНР' до складу України: ватажок бойовиків Ходаковський зробив несподіване зізнання про 'єдиний народ'

Населення "ДНР" і України є одним народом, тому примирення обов'язково станеться, адже, врешті-решт, конфлікт доведеться виводити на "тиху воду" і мирні відносини.

Повернення ''ДНР'' до складу України: ватажок бойовиків Ходаковський зробив несподіване зізнання про ''єдиний народ''

Про це сьогодні в Донецьку заявив один з лідерів "ДНР" Олександр Ходаковський, відповідаючи на питання про "возз'єднання" "ДНР" і України. Однак лідер бойовиків зазначив, що перед цим Україна повинна "одужати" – Ходаковський вважає, що якщо в його бойовому підрозділі захворіє солдат, він не стане його викидати або вбивати, а буде лікувати – саме так треба вчинити з Україною, яка, на його думку, повинна пройти процес "лікування".

Головним винуватцем нинішніх проблем він називає українську владу, які на хвилі "радикалізму" і "антиросійської політики" готова погубити країну. Ходаковський зазначив, що зараз відносини "розділеного народу" проходять піковий період конфронтації, що супроводжується війною і ненавистю, але це обов'язково мине.

Він також заявив, що певні питання логістики та взаємини розділених сімей потрібно вирішувати вже зараз, адже прості люди не повинні страждати, але повне примирення буде ще не скоро.

Раніше ветеран АТО Юрій Колесников заявив, що як тільки Олександр Захарченко втратить підтримку Кремля, його знищать підконтрольні йому бойовики. Тим часом в Донецьку ненависть до місцевого "команданте" зашкалює.

Другие новости