ПоддержатьУкраїнська

Пожежа в Одесі знеструмила половину міста: не працює водоканал, котельні та ВНЗ

StopCor
StopCor

StopCor

Пожежа в Одесі знеструмила половину міста: не працює водоканал, котельні та ВНЗ

3 грудня у господарських приміщення "Укрзалізниці" по Люстдорфській дорозі, 2 почалася пожежа, яка призвела до знеструмлення електропідстанції.

Без води залишилися два райони Одеси, також не працює ряд міських котелень, немає світла в кількох районах, передає "Одеський кур'єр".

Місце загоряння знаходиться поруч з високовольтними кабельними лініями "Одесаобленерго", через що була знеструмлена електропідстанція "Чумка". Це призвело до того, що низка стратегічно важливих для міста підприємств знеструмлена та не працює.

Знеструмлена головна помпова станція "Інфоксводоканалу", через що немає води в Приморському і Малиновському районах – по суті, в половині міста.

Також знеструмлені малі котельні КТ "Теплопостачання міста Одеси" – по вулицях Запорізька 10, 12, 19, Болгарська 30, 60, 72, Прохорівська 56, 59, Артилерійський провулок 4 А, Середньофонтанська 14.

Знеструмлено Одеський аграрний університет і Одеський політехнічний університет, а також ряд кварталів у цьому районі.

Зупинено рух трамваїв і тролейбусів в районі залізничного вокзалу. Зокрема, переривався рух маршрутів трамвая №5 і 28, тролейбусів №5, 7, 10, 11. Частина рухомого складу рухалася тимчасовими трасами.

У ліквідації пожежі беруть участь пожежні підрозділи ДСНС.

Другие новости