ПоддержатьУкраїнська

Рейдерство на столичному ринку може залишити торговців без роботи

StopCor
StopCor

StopCor

Рейдерство на столичному ринку може залишити торговців без роботи

Активісти "Стоп корупції" звернулись до начальника Дарницького управління Нацполіції у місті Києві через рейдерство на будівельному ринку по вулиці Ревуцького, 40.

Подробиці повідомив журналіст проекту Сергій Медяник.

"Ми звернулись до головного поліцейського Дарницького району з вимогою розібратись у ситуації, що склалась навколо місцевого будівельного ринку на Ревуцького. Днями ми зафіксували там незаконні дії групи осіб. Люди, які назвались активістами, встановили воєнізований намет і організували акцію протесту нібито проти забудови водойми на території базару.

На підтримку активісти підбурили торговців ринку, запропонували на знак протесту людям не сплачувати орендну плату. Фактично, підприємці можуть залишитись без торгових точок через заборгованість.

Рейдерство на столичному ринку може залишити торговців без роботи

За нашою інформацією, людей просто використовують у злочинній схемі, а територію ринку хочуть прибрати до рук. У правоохоронному відомстві нам повідомили, що справу передали дільничному. На нашу думку, справа потребує детального розгляду і втручання керівництва поліції, оскільки мова йде не просто про хуліганські дії псевдоактивістів, які протиправно встановили намет на території базару.

Усе, що відбувається, не що інше як спроба рейдерства. І зловмисники втягнули у свої оборудки звичайних торговців, людей ввели в оману та маніпулюють їхньою підтримкою. Якщо в Дарницькому управлінні не зважать на наші аргументи, ми плануємо провести під відомством мирний пікет", – зазначив журналіст "СтопКору" Сергій Медяник.

Нагадаємо, раніше "СтопКор" викликав на місце подій правоохоронців та слідчо-оперативну групу. У присутності слідчого так звані активісти пообіцяли прибрати незаконний намет. Проте як тільки правоохоронці поїхали, псевдо мітингувальники продовжили свою акцію.

Другие новости