ПоддержатьУкраїнська

Резонансний злочин на Івано-Франківщині: військовий збив у ДТП дитину, а тіло затяг у кущі

StopCor
StopCor

StopCor

Резонансний злочин на Івано-Франківщині: військовий збив у ДТП дитину, а тіло затяг у кущі

Страшна подія сталася в Івано-Франківські області 18 червня: у селі Микуличин поблизу Яремчого червона Ауді, за кермом якої був український військовослужбовець, збила 9-річного хлопчину. Водій забрав його в салон авто, заявивши, що везе до лікарні, а сам сховав тіло дитини в кущі на березі річки, щоб приховати злочин.

Новину повідомляє "Преса України".

18 червня 2017 року працівниками правоохоронних органів Івано-Франківської області затримано військовослужбовця однієї з військових частин Збройних Сил України старшого солдата Б. за підозрою у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинув 9-річний хлопчик.

Як наразі встановлено, 22-річний житель Делятина, керуючи "Audi A4" на автодорозі сполученням "Мукачево-Львів" на заокругленій ділянці дороги допустив занос, через що перетнув зустрічну смугу руху та виїхав на ліве узбіччя, де вчинив наїзд на пішохода – місцевого четвертокласника.

Після аварії водій забрав травмовану дитину в машину та повіз до Яремчанської лікарні. Проте, як згодом розповів правоохоронцям, дорогою побачив, що потерпілий не подає ознак життя, тому розвернув автомобіль біля Яремчанської міської лікарні та рушив у напрямку обласного центру. Щоб приховати тіло потерпілого, залишив його на березі річки Прут, а машину завіз до родичів у Делятині. Сам подався додому.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області сталося резонансне вбивство студентки іноземного походження. Спершу її друзі заявили про зникнення дівчини. Правоохоронці розгорнули пошуки та знайшли… її тіло. У причетності до вбивства підозрюють її хлопця-туркмена.

Другие новости