ПоддержатьУкраїнська

Росія виключила гендиректора «112 Україна» з санкційного списку

StopCor
StopCor

StopCor

Росія виключила гендиректора «112 Україна» з санкційного списку

Уряд Російської Федерації передивився на власний санкційний список. Зі списку зникли генеральний директор телеканалу "112 Україна" Єгор Бенкендорф, а також нардеп від партії "Опозиційна платформа - За життя" Юлій Іоффе.

Про це повідомляє Українська правда.

Окрім того, рішенням російського уряду вносяться зміни до попередньої постанови про виконання указу президента РФ Володимира Путіна "про застосування спеціальних економічних заходів у зв'язку з недружніми діями України".

Відомо, що ще дев'ять громадян України потрапили до списку санкцій. У список внесені: Володимир Босенко, Олег Бриндак, Олександр Іваницький, Олександр Іванов, Андрій Іванов, Валерій Мігалат'єв, Дмитро Танцюра, Олександр Шеремет, Юрій Шумахер.

Іншим рішенням уряд РФ вніс зміни до постанови про заборону на ввезення в Росію вироблених або таких, що переміщуються через Україну, товарів.

Під заборону потрапили: кукурудзяний крохмаль, глюкоза і фруктоза, медичні повітроводи і трубки, грілки, клізми, катетери, кровоспинні джгути і інші вироби медичного призначення, радіатори та котли центрального опалення, частини рідинних насосів.

З Росії ж заборонили вивозити в Україну макулатуру і картон для переробки.

Другие новости