ПоддержатьУкраїнська

Росіяни та молдаванин намагалися підкупити українських прикордонників

StopCor
StopCor

StopCor

Росіяни та молдаванин намагалися підкупити українських прикордонників

Росіяни та молдаванин намагалися підкупити охоронців кордону.

До пункту пропуску "Бачівськ" на в'їзд до України автомобілем марки Chevrolet "Klan" російської реєстрації прибув громадянин Росії. Під час проходження прикордонного контролю чоловік з метою "вирішення питання" щодо прискорення оформлення пропуску через кордон, запропонував прикордоннику неправомірну винагороду у сумі 200 гривень, повідомляє прес-служба управління держприкордонслужби Сумської області.

Ще один громадянин Росії намагався підкупити прикордонників у пункті контролю "Конотоп". Так, у ході здійснення прикордонного контролю поїзда сполученням "Москва-Хмельницький-Жмеринка" прикордонним нарядом було виявлено двох громадян Росії, які не змогли підтвердити мету перебування в Україні. В подальшому, під час здійснення контролю другої лінії, один із чоловіків запропонував охоронцю кордону неправомірну винагороду в сумі 5000 рублів РФ за безперешкодний перетин державного кордону.

У пункті контролю "Хутір-Михайлівський" громадянин Молдови, в'їжджаючи до України поїздом сполученням "Москва-Львів", також за безперешкодний перетин державного кордону намагався дати прикордонникам хабар у розмірі 500 російських рублів.

Наразі факти дачі неправомірної вигоди прикордонники зафіксували та передали правопорушників працівникам поліції.

До компетентних правоохоронних органів направлені повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Другие новости