ПоддержатьУкраїнська

Росіянка Ірина Круг приїхала з гастролями в Україну: у Дніпрі протест (фото)

Марина Титова
Марина Титова

Шеф-редактор

Росіянка Ірина Круг приїхала з гастролями в Україну: у Дніпрі протест (фото)

Російська співачка Ірина Круг, вдова зірки шансону Михайла Круга, приїхала в Україну з гастролями. Артистка вже дала концерт в Харкові, однак в Дніпрі її зустріли не так радо. Українці влаштували мітинг.

 Ірина Круг - вдова російської зірки шансону Фото: Інформатор Дніпро

Так, 6 жовтня Круг виступала в Дніпрі. Перед її концертом активісти провели мітинг під гаслом "Ні російським гастролерам". Українців обурив той факт, що співачка приїхала в нашу країну після того, як давала концерти в окупованому РФ Криму, за що вона потрапила в базу "Миротворця". Про це повідомляє видання "Інформатор.Днепр".

Мітингувальники збиралися біля входу до Літнього театру. Українці розуміли, що вони вже не зможуть домогтися скасування концерту Круг, однак хотіли висловити свою позицію і показати фанатам росіянки, що її виступ в Дніпрі не зовсім доречний. Люди, які купили квитки на концерт співачки, були змушені йти по "коридору ганьби".

 Дніпряни вийшли на протест через концерт Ірини Круг Фото: Інформатор Дніпро

"Росія - ворог" - з такими плакатами стояли учасники протесту. Мітинг пройшов без інцидентів і бійок. Сама Ірина Круг не стала коментувати протест українців. У своїх соціальних мережах вона навіть не показала кадри з концерту в Дніпрі, хоча раніше хвалилася виступом в Харкові.

Зазначимо раніше блогерка з РФ Інстасамка вигнала відвідувача з концерту у Києві.

Другие новости