ПоддержатьУкраїнська

Що задумали російські найманці на Донбасі: на Схід прибув ювілейний, 65-й, гуманітарний конвой від РФ

StopCor
StopCor

StopCor

Що задумали російські найманці на Донбасі: на Схід прибув ювілейний, 65-й, гуманітарний конвой від РФ

Росія направила на окупований Донбас черговий гуманітарний конвой, в якому нібито знаходяться дитячі набори та медикаменти.

Сьогодні на окуповані території Східної України прибув 65-й, ювілейний, гуманітарний конвой з Російської Федерації. Про це повідомляє інформаційне агентство "УНІАН", посилаючись на повідомлення прес-служби МНС Росії.

У повідомленні сказано, що автомобільна колона з так званою "гуманітарною допомогою" перетнула український кордон.

"Автомобільна колона МНС Росії з гуманітарною допомогою для Донбасу перетнула українсько-російський кордон", – сказано в повідомленні МНС. Відомо також, що на шляху колона автомобілів розділилася: одна її частина вирушила на пункт пропуску "Донецьк", а друга – на "Матвіїв Курган".

У повідомленні російського відомства сказано, що до складу "гуманітарної допомоги" в основному увійшли дитячі продуктові набори та медикаменти.

Росія поставляє так звану "гуманітарну допомогу" на Донбас із серпня 2014 року. При цьому українських прикордонників не допускають до огляду вантажу в цих машинах.

Представники ЗСУ неодноразово говорили про докази того, що серед продуктів і ліків Росія поставляє зброю і військову техніку для бойовиків.

У той же час жителі окупованих територій скаржаться на жахливу якість харчових продуктів, що поставляються Росією під виглядом "гуманітарки".

Другие новости