ПоддержатьУкраїнська

Шокуюче відео: мати дізналася через три роки після смерті сина, що хлопець воював на боці бойовиків "ДНР"

StopCor
StopCor

StopCor

Шокуюче відео: мати дізналася через три роки після смерті сина, що хлопець воював на боці бойовиків 'ДНР'

19-річний хлопець розповів матері, що їде нібито на будівництво в Москву, але, як виявилося, молода людина заради грошей поїхала воювати на стороні терористів "ДНР".

Шокуюче відео: мати дізналася через три роки після смерті сина, що хлопець воював на боці бойовиків ''ДНР''

Цю новину, яка шокувала рідних нині мертвого бойовика, мати дізналася вже після того, як її син загинув. Звістку про смерть хлопця мати проросійського терориста Ольга Гарбузенко дізналася з повідомлення про те, що сина вже немає в живих, передає "Діалог. UA".

"Радіо Свобода" повідомляє, що хлопець поїхав до окупованого Слов'янська, де воював на боці одного з бандформувань окупантів.

Жінка згадує, що після початку збройного конфлікту на Донбасі її син повідомив, що їде в Москву на заробітки – працювати на будівництві. Далі – повідомлення про смерть.

Мати три роки не могла знайти місце поховання свого сина, і якби не волонтери з гуманітарної місії "Чорний тюльпан", жінка й досі була б в невіданні.

"Наша мета – допомогти матерям і дружинам повернути останки, ідентифікувати тіла для того, щоб вони могли спокійно поховати близьких і впоратися зі своїм горем", – прокоментував керівник місії Ярослав Жилкін.

Жінка була присутня при ексгумації сина, хлопця вдалося впізнати по образку, подарованому матір'ю, який лежав в труні разом з тілом юнака.

https://www.facebook.com/RadioSvoboda.Org/videos/10154802041766843/

Як повідомлялося раніше, Захарченко вже настільки дратує своє оточення і простих вояків, що в будь-який момент вони можуть його ліквідувати, навіть не чекаючи вказівок від Кремля.

Другие новости