ПоддержатьУкраїнська

Шостий день російського вторгення в Україну. "СтопКор" онлайн

Марина Титова
Марина Титова

Шеф-редактор

Шостий день російського вторгення в Україну. 'СтопКор' онлайн

Шостий день повномасштабної війни в Україні з Росією. Ворог в - агонії. Через відчай та сильний супротив української армії окупант порушує всі міжнародні норми, обстрілюючи мирних жителів та застосовуючи вакуумну зброю. Попри це, наша держава сміливо відстоює удар. Вся країна у вогні, але вона - єдина. Кожен українець підтримує одне одного, бо всі ми браття. Пряму трансляцію з різних регіонів веде "СтопКор". Інформацію надають осередки ВГО "Стоп корупції" з усіх куточків України.

 Хроніки війни веде ''СтопКор''

Харків

8:10

"Станом на ранок 1 березня чути сильні вибухи в різних районах, повітряна тривога. В центрі міста працюють гради", - повідомляє голова ВГО «Стоп Корупції» в місті Харків Сергій Усов.

️13:06

"Знову потужні вибухи, чутні на Салтівці, — схожі на роботу системи залпового вогню «Град»", -  каже Усов.

За його словами, близько 13:15 у Харкові обстріляли Університет Кожедуба. Інформація уточнюється.

17:40

"В одному з районів міста, поруч з магазином горить бензовоз", - говорить голова ВГО «Стоп Корупції» в місті Харкові Сергій Усов.

22:40

"Атака на станцію метро "Ботанічний сад". Дві ракети влучили в житловий будинок", - голова ВГО «Стоп Корупції» в місті Харків Сергій Усов.

Бердичів, Житомирська область

9:20

У Бердичеві ситуація спокійна. Ніч пройшла без пострілів та сирен. Містяни активно готуються до зустрічі окупанта і при необхідності дадуть відсіч ворогу, повідомляє представник ВГО "Стоп корупції" Станіслав Лужанський.

Кременчук. Полтавська область

Протягом ночі лунали сирени, приблизно опівночі, але ударів по місту не було. Місто реагує, все працює в штатному режимі. Ситуація в сусідньому Світловодську та Власівці теж спокійна. Станом на 9:30 все тихо, повідомляє представник ВГО Стоп корупції Юрій Браташ.

Марганець, Дніпропетровська область

09:25

Станом на 9:25 в місті все спокійно, ніч теж пройшла без атак чи вибухів, повідомляє представник місцевого осередку та заступник мера

Умань, Черкаська область

09:59

За попередніми даними маємо сім прильотів, каже місцевий представник. Але на щастя, всі вони хибні, цілі залишилися неушкоджені.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, Генеральний штаб Збройних сил України опублікував нові дані про втрати Російської Федерації у війні.

Бровари, Київська область

10:30

Станом на 10:30 по селу Красилівка працюють ворожі системи залпового вогню БМ-21 «Град».

Костянтинівка, Донецька область

10:30

Ольга Землянко з Константинівського осередку ВГО «Стоп корупціі» повідомила, що станом на 10:30 у містах Слов’янськ, Краматорськ, Дружківка та Константинівка ситуація спокійна. Обстрілів немає.

Рівне

10:55

"Доброго ранку, у нас все спокійно, люди допомагають як можуть: плетуть маскувальні сітки, роблять коктейлі, варять протитанкові їжаки", - повідомляє представниця місцевого осередку ВГО "Стоп корупції" Валентина Волощук.

Святогірськ, Донецька область

22:03

Святогірськ готується зустрічати ворога, каже голова осередку Володимир Рибалкін.

Костянтинівка, Донецька область

22:07

Було чутно 2 сильних вибухи. "Прилетіло" у воєнкомат, жінка отримала поранення, каже місцевий представник ВГО "Стоп корупції" Богдан.

Після перевірки інформації було встановлено, що на дворі воєнкомату Костянтинівка знаходилося авто в салоні якого знаходилося два газових балона. Один з балонів вибухнув, під час чого було поранено співробітницю воєнкомату. Під час гасіння пожежі вибухнув інший балон, під час чого було поранено співробітника ДСНС. Інформація про обстріл у Костянтинівці не підтвердилась.

Другие новости