ПоддержатьУкраїнська

«Слуги народу» визначилися з основним кандидатом на посаду Голови Ради - депутатка

StopCor
StopCor

StopCor

«Слуги народу» визначилися з основним кандидатом на посаду Голови Ради - депутатка

Як повідомляє Укрінформ, про це в ефірі телеканалу "Україна 24" розповіла народна депутатка з фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

"У нас відбулося тривале засідання фракції в Трускавці. Ми мали абсолютно відверту нормальну роботу, розмову. У нас немає жодного розколу у фракції з приводу цього питання. Дійсно, це рішення (щодо Разумкова – ред.) досить важке. Ідеться про внутрішньофракційний конфлікт, це саме політичний вимір нашої фракції зараз делегувати іншій людині посаду голови парламенту. У нас зараз основний кандидат - це Руслан Стефанчук", - сказала Кравчук.

За її словами, відставка Разумкова вже є очевидною.

"У чому основна різниця. Володимир Зеленський без Дмитра Разумкова став би Президентом. А Разумков без Президента не став би головою парламенту", - зауважила депутатка.

Вона нагадала, що два роки тому в Трускавці "Слуга народу" делегувала людей на різні посади, зокрема на Голову Верховної Ради.

"І наше завдання - виконувати програму Президента, програму партії, бо ми з нею прийшли", - наголосила Кравчук.

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати з фракції "Слуга народу" 2 жовтня зібрали необхідні 150 підписів для ініціювання відкликання з посади Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Це відбулося в межах дводенного виїзного засідання фракції "СН" у Трускавці.

За інформацією поінформованих джерел Укрінформу в "Слузі народу" головною кандидатурою на посаду очільника українського парламенту є перший віцеспікер Руслан Стефанчук.

Джерело: Укрінформ

Другие новости