ПоддержатьУкраїнська

Стали відомі подробиці про чоловіка, від якого народила 12-річна школярка у Рівному (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

Стали відомі подробиці про чоловіка, від якого народила 12-річна школярка у Рівному (відео)

Чоловікові юної породіллі 20 років і він наразі перебуває на Закарпатті. Про це розповіли місцеві мешканці. Молодого татуся розшукують правоохоронці.

12-річна дівчинка народила хлопчика вагою понад три кілограми та зростом у 47-м сантиметрів. Вагітну у перинатальний центр привезли зі сміттєзвалища, де живуть і працюють її родичі із Закарпаття, повідомляє “Уніан”.

Післяпологових ускладнень юна породілля не має, почувається добре.

"Вона приходить до дитини, хоче його годувати грудьми. Але в дитини є вроджена вада, яка не дозволяє використовувати грудне молоко", - каже заступниця головного лікаря з неонатології Галина Ковальова.

Місцеві жителі кажуть, що татові новонародженого хлопчика 20 років. Він на Закарпатті, від дитини не відмовляється. Утім його розшукує рівненська поліція, йдеться в сюжеті ТСН.

"Статеві зносини з неповнолітньою особою, яка не досягла 16 років. Санкція - від п'яти восьми років позбавлення волі", - каже керівник відділу комунікації ГУ Нацполіції Рівненщини Антон Крук.

Поки ж дівчинка з немовлям під наглядом медиків. У соцслужбах збирають інформацію про маму та інших дітей, які вже третій рік живуть посеред сміттєвого полігону. Річ у тому, що до цього випадку про них жоден працівник підприємства не повідомляв.

Другие новости