ПоддержатьУкраїнська

Стало відомо, як українські політики провели свої відпустки (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

Стало відомо, як українські політики провели свої відпустки (фото)

Колишній очільник МВС Арсен Аваков в Італії відвідав печери з винним погребом. Петро Порошенко привітав нардепа від "Слуги народу" Жана Беленюка із золотом на Олімпіаді. Голова "слуг" Олександр Корнієнко на Херсонщині підгодовував худобу.

 Фото: Naem

Як політики провели свій тиждень – у матеріалі "Gazeta.ua".

Ексміністр внутрішніх справ Арсен Аваков продовжує відпочивати в Італії. Поїхав туди минулого тижня. У понеділок відвідував печери на Амальфитанському узбережжі. А серед тижня відправився у печери з вином Cantine Marisa Cuomo. Позував серед бочок з напоєм.

 Фото: Instagram

Народна депутатка від "Голосу" Наталя Піпа цього тижня піднялася на гору Іван-Піп. Показала фото, де обіймається з чоловіком на вершині, та хати у Карпатському лісі. Розгорнула український прапор на вершині гори. "47 241 крок за день", написала депутатка.

 Фото: Instagram

В гори відправилася і нардепка від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко. Піднялася на 30 м, вище за Піпу – на Говерлу. На шляху позувала під Бухтівецьким водоспадом. "Востаннє я була тут 17 років тому – в 2004-му, великою командою разом з Віктором Ющенком", повідомила депутатка. Також підняла прапор на вершині.

 Фото: Instagram

Колега Геращенко по партії Іванна Климпуш-Цинцадзе поділилася фото у ресторані із видом на Говерлу та Петрос. Із подругою пила каву за кілька днів, як піднялася її однопартійниця.

 Фото: Instagram

Народний депутат від "Слуги народу", борець Жан Беленюк цього тижня виборов для України перше на Олімпіаді в Токіо золото. Приймав привітання від президента Володимира Зеленського, прем'єра Дениса Шмигаля, нардепа, п'ятого президента Петра Порошенка та інших. На олімпійському помості станцював гопак.

 Фото: Instagram

Депутатка від "Слуги народу" Ірина Верещук поїхала на Закарпаття. Пила мінеральну воду "Лужанська-7" у санаторії "Квітка полонини". Із сином Олегом сфотографувалася у вишиванці біля озера Синевир.

 Фото: Instagram

"Слуга" Марія Мезенцева поділилася фото на пляжі у чорній сукні із глибоким розрізом на нозі. Відпочивала в Одесі. А під кінець тижня полетіла на Херсонщину, де вже відмітилися її колеги. Там проводять табір "Зе-кемп" для молоді.

 Фото: Instagram

Зокрема, нардеп Роман Грищук поїхав в Херсонську область. Зустрівся із міським головою міста Скадовська та депутатами ОТГ. Цього тижня також вболівав за свого однопартійця Беленюка на Олімпіаді.

 Фото: Instagram

На Херсонщині побував і голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко. Годував кіз у селищі Мар'янівка. На Миколаївщині куштував устриці біля моря. У четвер відкрив триденний табір "Зе-кемп".

 Фото: Instagram

Нардепка від "Голосу" Ольга Стефанишина завершила 17-денний відпочинок у Грузії, де була з дітьми і чоловіком. Похизувалася, як релаксувала у гамаку біля озера. Показала фото біля Чорного моря у світлій сукні з одним плечем. Гуляла у парку біля фонтану із золотими рибами. Обідала на березі моря кавуном і динею.

 Фото: Instagram

Мустафа Найєм, якого цього тижня Кабмін призначив заступником міністра інфраструктури, поїхав у Львів до свого сина. З усіх видів транспорту вибрав потяг. Їхав у СВ-вагоні, з якого поділився світлиною.

 Фото: Instagram

Голова партії "Голос" Кіра Рудик розповіла, що у якості відпочинку любить чухати котів. Для цього ходить у притулки для тварин – похвалилася фото, де обіймає кота. А також має свого білого улюбленця. Для зняття стресу займається також боксом, додала депутатка. Цього тижня Рудик розповіла, чим снідає – яєчнею, томатами, авокадо і салатом із сочевицею.

 Фото: Instagram

Екснардеп Олег Ляшко цього тижня провів відеоекскурсію по своєму господарству. Показав грядки з огірками і помідорами, які спробував на відео, зафільмував свіжі яйця, які зібрав. Оглядав господу із своїм собакою. Екс-депутат також поділився новиною, що завів вже десятого улюбленця – на фото обіймає нового друга.

 Фото: Instagram

Народна депутатка від "Батьківщини" Альона Шкрум цього тижня повернулася з відпочинку у Греції, куди поїхала ще минулого. Продемонструвала своїм підписникам, що їла на канікулах – багато риби, овочів, пасту з молюсками, м'ясо. Снідала на березі моря з кавою та омлетом із зеленню у сукні з відкритими плечами. Світлини робив її чоловік - нардеп від "СН" Дмитро Наталуха.

 Фото: Instagram

Як повідомляв "СтопКор" раніше, понад 67% українців вважають себе бідними.

Другие новости