ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" контролював порушення під час виборів голів селищної ради на Буковині

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' контролював порушення під час виборів голів селищної ради на Буковині

Представники чернівецького осередку "Стоп корупції слідкували за процесом волевиявлення під час виборів голови селищної ради с. Кам’янка Глибоцького району Чернівецької області. У ході моніторингу активісти виявили низку порушень виборчого законодавства з боку одного з кандидатів. Деталі повідомив представник чернівецького осередку "Стоп корупції" Валерій Аіріні.

"У ході голосування пройшла людина – Шмітт, яка має кілька кримінальних проваджень, одне з них за невиконання рішення суду, яке набуло законності. Окрім того дана особа, за невиконання рішення суду сплатила штраф в розмірі 16000 грн з державної скарбниці. Але ж до чого тут державні кошти, якщо кримінал скоїв Шмітт, окрім того на самих виборах чоловік стояв на вході у клуб та координував людей, підказував, де саме ставити галочки, а решта його поплічників підвозила людей на мікроавтобусах, де й проводили додаткові роз’яснення. Про це свідчать відеодокази, які у нас є.

Люди не розуміють, що цей же Шмітт захоче повернути собі кошти, які вклав у виборчих процес та купівлю гречки й на цьому не зупиниться.

Нас, представників "Стоп корупції", запросили, щоб ми слідкували за порядком та виявляли порушення. У процесі ми побачили справжнє обличчя людей, які називають себе п’ятидесятниками, це ті особи, які в одностайно підтримали Шмітта", – розповів деталі моніторингу процесу голосування стопкорівець Валерій Аіріні.

Другие новости