ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" пікетував офіс політика з Хмельниччини після скандалу навколо молокозаводу в області

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' пікетував офіс політика з Хмельниччини після скандалу навколо молокозаводу в області

Активісти «Стоп корупції» пікетували київський офіс депутата Хмельницької облради Андрія Гордійчука через можливу причетність до рейдерського захоплення молокозаводу у Старокостянтинові.  

''СтопКор'' пікетував офіс політика з Хмельниччини після скандалу навколо молокозаводу в області

«З власних джерел «СтопКору» вдалось дізнатись, що за цією організацією блокування роботи та спробою захоплення молокозаводу у Старокостянтинові на Хмельниччині може стояти один з депутатів Хмельницької обласної ради. Політик був помічений в агрорейдерстві та на його рахунку вже були спроби захоплення двох молокозаводів: у Шепетівці та в Білогір’ї», – зазначили журналісти «СтопКору» під час акції під стінами офісу депутата у столиці.

Нагадаємо, що після втручання у справу «Стоп корупції» у міській раді Старокостянтинова розпочався переговорний процес між учасниками конфлікту навколо місцевого молокозаводу.

Окрім того, у мерії планують створити робочу групу щодо вирішення цієї ситуації.

У цьому представників проекту запевнила депутатка обласної ради.

''СтопКор'' пікетував офіс політика з Хмельниччини після скандалу навколо молокозаводу в області

Нагадаємо, 25 квітня роботу Старокостянтинівського молокозаводу заблокувала група селян та фермерів. Людей організовано підвозили на автобусах, по обіді для них навіть забезпечили харчування. Ввечері мітингарів також організовано розсадили по автобусах та відвезли. Про це стало відомо журналістам «СтопКору».

«Через блокування в’їзду біля воріт заводу утворилася черга з автомобілів, які привезли зібране молоко. Робота заводу була зупинена, підприємство зазнало значних збитків.

До людей, які вимагали зустрічі з керівництвом або визнання заборгованості перед ПНАК (Першим національним аграрним кооперативом), вийшов представник адміністрації – Перший заступник Генерального директора Валерій Жук. Представник заводу надав документи, які підтверджують, що наразі тривають судові процеси, але налагодити діалог так і не вдалося», – розповіли журналістам «СтопКору» очевидці.

Нагадаємо, що у Хмельницькому обласному Господарському суді розглядається три справи за участі ДП «Старокостянтинівський молокозавод». Зазначимо, що усі три справи стосуються юридичних осіб – прямих договорів із селянами та фермерами підприємство не має – повідомив «СтопКору» представник заводу.

Другие новости