ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" виїхав на Миколаївщину через оборудки із землею у Врадіївці

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' виїхав на Миколаївщину через оборудки із землею у Врадіївці

Активісти «Стоп корупції» виїхали із перевіркою до Врадіївки Миколаївської області через махінації із землею. Про підробку договорів на земельні ділянки, оформлення документів на «мертві душі» та незаконне привласнення паїв представники проекту дізнались від місцевих жителів. 

''СтопКор'' виїхав на Миколаївщину через оборудки із землею у Врадіївці

«У с. Новомиколаївське два паї незаконно обробляє ПП ВКП «Каро» (поле знаходиться на відстані 15 км біля Полтавської траси). По одному паю є рішення апеляційного суду, яке набрало чинності про недійсність договору оренди. Сусідня ділянка ще не має рішення суду, але є докази, взяті в судовому засіданні про незаконну реєстрацію Ханагяном Юрієм Карапетовичем паспортом 2003 року, який він втратив ще в 2016 та отримав 29.11.2016 року новий на ім’я Ханагян Юра Карапетович (без законної зміни імені – довідка із РАЦСу).

''СтопКор'' виїхав на Миколаївщину через оборудки із землею у Врадіївці

На підтвердження є відповідь Врадіївської РДА про дані обставини, яка надійшла на виконання ухвали суду. Власники земельних ділянок заходять того дня для знищення посівів, проведених незаконно. Думаю, що буде конфлікт, такий, як був минулого року –  блокування трактора та перевищення своїх повноважень охоронниками ПП ВКП «Каро».

По даних земельних ділянках відкрите кримінальне провадження по самовільному захопленню землі, яке два рази закривалось постановою слідчого Золотарьової Т.М. Остання постанова була про закриття 13 подібних епізодів», – про це з місця подій повідомляють активісти «Стоп корупції».

''СтопКор'' виїхав на Миколаївщину через оборудки із землею у Врадіївці

У планах представників проекту – звернутись із роз’ясненнями ситуації до місцевих органів влади та правоохоронців.

Другие новости