ПоддержатьУкраїнська

Страшна ДТП: на Миколаївщині внаслідок аварії загинуло п'ятеро людей

StopCor
StopCor

StopCor

Страшна ДТП: на Миколаївщині внаслідок аварії загинуло п'ятеро людей

Біля села Красне Березанського району Миколаївської області сталася страшна ДТП. В результаті аварії загинуло 5 осіб. Відомо, що водій автомобіля не впорався з керуванням і врізався в дерево.

Новину передає "Преса України".

Аварія сталася на автотрасі М-14 "Одеса - Мелітополь - Новоазовськ", поблизу села Червоне, приблизно о 5 ранку. Водій мікроавтобуса «NISSAN» не впорався з керуванням. У результаті, машина перекинулася, після чого на швидкості врізалася в дерево.

"В результаті аварії загинули 5 людей, ще 3 постраждали. На даний момент їх особи встановлюються. Всього в автомобілі знаходилося 8 осіб", – розповіли рятувальники.

До слова, вчора страшна аварія сталася в місті Ромни Сумської області. Водій авто не захотів зупинятися на прохання поліції, і додав швидкості. В результаті, виїхав на зустрічну смугу руху і врізався в автобус. Аварія забрала життя вагітної дівчини і чоловіка, які їхали в машині.

Нагадаємо, у квітні цього року страшна аварія сталася в Кривому Розі. Автомобіль "Mazda" врізався в маршрутку, після чого його винесло на зустрічну смугу, де відбувся другий удар – з автобусом компанії "АрселорМіттал". У результаті 7 людей загинули на місці. Пізніше стало відомо про загибель ще 2 людей.

Другие новости