ПоддержатьУкраїнська

Створили "Одеську кримінальну республіку" та готують нову "руську весну" – активіст про ОЗУ Галантерника

StopCor
StopCor

StopCor

Створили 'Одеську кримінальну республіку' та готують нову 'руську весну' – активіст про ОЗУ Галантерника

Проросійське організоване злочинне угруповання Володимира Галантерника готує в Одесі нову "російську весну" і фактично створило "Одеську кримінальну республіку" – повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на одеського громадського активіста Михайла Кузаконя.

Створили ''Одеську кримінальну республіку'' та готують нову ''руську весну'' – активіст про ОЗУ Галантерника

Фото: Цензор.НЕТ

Видання також зазначає, що усю інформацію, яка свідчить про ознаки злочину зазначеного ОЗУ, пан Кузаконь передав очільникам ГПУ, СБУ, МВС та Національної поліції. Окрім керівництва правоохоронних органів, повний переклад усіх офіційних документів та звернення щодо міжнародного розслідування діяльності ОЗУ Галантерника буде надісланий посольствам країн Великої сімки.

То хто ж такий Володимир Галантерник? Та в чому полягає "секрет" його успішності й недоторканості?

Створили ''Одеську кримінальну республіку'' та готують нову ''руську весну'' – активіст про ОЗУ Галантерника

"Це абсолютно очевидні речі, які наші спецслужби прекрасно знають, вони входять в ті 50% великого капіталу, російського бізнесу, який присутній в Україні. І Галантерник – це просто бухгалтер. У будь-який мафії є бухгалтер", – пояснює Михайло Кузаконь.

Більше про "сірого кардинала" Південної Пальміри, якому належать основні символи Одеси – наприклад, ринок Привоз та курортна Аркадія, з ким пов’язують незаконні будівництва, захоплення історичних будівель та розкрадання землі в прибережній смузі – у власному розслідуванні "СтопКору":

https://youtu.be/epGTugnf9PM

Другие новости