ПоддержатьУкраїнська

Суд за позовом Марченко оголосив перерву до 29 листопада

StopCor
StopCor

StopCor

Суд за позовом Марченко оголосив перерву до 29 листопада

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Верховного Суду.

У понеділок Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду продовжив розгляд справи № 9901/74/21 за позовною заявою Оксани Марченко, у якій оскаржено Указ Президента України від 19 лютого 2021 року № 64/2021 “Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 лютого 2021 року “Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" у частині введення в дію цього рішення РНБО України, а саме п. 5 додатка 1, відповідно до якого застосовано санкції до позивачки.

Під час судового засідання колегія суддів продовжила заслуховувати пояснення представників сторін у справі щодо питань, які стосуються предмета позову.

Суд також перейшов до дослідження матеріалів справи, що не містять охоронюваної законом інформації.

"У судовому засіданні оголошено перерву. Розгляд справи буде продовжено 29 листопада о 10:00", - поінформували у суді.

Як повідомляв Укрінформ, РНБО на засіданні 19 лютого ухвалила рішення про застосування санкцій до 19 юридичних та восьми фізичних осіб, серед яких народний депутат України від ОПЗЖ Віктор Медведчук і його дружина Оксана Марченко. Обмеження ввели у зв'язку з розслідуванням СБУ щодо фінансування тероризму.

За даними секретаря РНБО, санкції накладаються на все майно Медведчука.

Джерело: Укрінформ

Другие новости