ПоддержатьУкраїнська

Терористи вночі влаштовують мінометні обстріли мешканцям Красногорівки

StopCor
StopCor

StopCor

Терористи вночі влаштовують мінометні обстріли мешканцям Красногорівки

Красногорівка все ще залишається однією з найгарячіших точок зони АТО. Тут вночі нерідко працюють міномети, обстріли нерегулярні й непередбачувані. Диверсанти противника час від часу пробують на міцність лінію оборони.

Про ситуацію на цій ділянці розповіли українські військові, новину повідомляє "Преса України".

Позиції сил АТО під Красногорівкою бойовики криють мінами переважно в нічну пору. Інколи такими "ночами" доволі гаряче. От як і минулої.

"У нашу сторону прилетіло біля 15-20 мін 82-го калібру. Тривав він десь години дві, до 21:00-21:30. Потім закінчився. Продовжили вогонь із крупнокаліберної стрілецької зброї", - розповів боєць "Пупс".

Інший військовий з позивним "Оскар" стверджує, що у противника чимало важкої військової техніки. Вона може працювати протягом не однієї доби. Активізуються й снайпери. А як тільки бойовики на цій ділянці проведуть ротацію, інтенсивність та кількість обстрілів значно зростають.

Окрім того час від часу з'являються диверсійні групи, які промацують лінію оборони. Туманні вечори та ранки для них – найкраще прикриття, проте українські бійці стверджують, що близько їх не підпускають.

Нагадаємо, заступник командувача штабом бойовиків "ДНР" Едуард Басурін заявив, що сили АТО перекинули на Донбас бойові вертольоти та реактивні системи "Ураган" і "Град".

Другие новости