ПоддержатьУкраїнська

Тринадцятий день війни. Ситуація в регіонах. "СтопКор" онлайн

Марина Титова
Марина Титова

Шеф-редактор

Тринадцятий день війни. Ситуація в регіонах. 'СтопКор' онлайн

В Україні розпочався тринадцятий день повномасштабного вторгення Росії. За даним Пентагону, країна-агресор ввела до України вже майже 100% зібраних сил. "СтопКор" веде онлайн-трансляцію подій із різних куточків нашої країни. Інформацію з місць передають офіційні представиники відокремлених підрозділів ВГО "Стоп корупції".

 Тринадцятий день війни з Росією Дайджест ''СтопКора''

Київщина

21:13

Російські війська нанесли авіаудар по військовій частині в Бориспільському районі Київщини, є травмовані — поліція Київської області.

19:03

Російські військові обстріляли автобус із біженцями з Макарова Київської області.

09:00

Вночі були бої у Ірпіні. Обстріли: Макаров, район Гостомеля. Рух ворожої техніки на півночі Броварського району. Постійна тривога авіаударів по Василькову, Білій Церкві, Гостомель, Узин. Люди готуються до евакуації.

Херсон

16:48

У Херсонській області та Херсоні тривають акції протесту проти російського агресора.

08:25

О другій годині ночі було чутно потужні взриви. Наслідки з'ясовуються.

Житомирщина

23:23

У Житомирі окупанти знищили гуртожиток та завод "Ізоват" ракетним ударом. Про подію розповів мер міста Сергій Сухомлин. В результаті удару будівля повністю зруйнована.

08:28

Ніч була спокійною. Перед тим ввечері — авіаналіт. Удар по двом нафтобазам та промзоні.

Запорізька область

21:45

Окупант намагається відновити наступ у напрямку Запоріжжя - голова ОВА.

09:15

Ворог готується до наступу в бік Запоріжжя, здійснюючі перегрупування військ. В окупованих населених пунктах Пологи, Василіва, Токмак, Мелітополь, Бердянськ та Енергодар ситуація контролюється очільниками громад. В цей же час ворог намагається встановити поліцейський режим за допомогою неприхованого терору, спрямованого на цивільниих.

Черкаська область

17:14

В одній із квартир у Черкасах виявили росіянина, який втік із своєї країни, аби його не призвали до армії. Відповідне відео на своїй сторінці в соцмережі опублікувала речниця ГУНП у Черкаській області Зоя Вовк.

10:00

В області ніч минула без тривог.

Львівщина

09:46

Ніч була тихою. Повідомляє представник відокремленого підрозділу ВГО "Стоп корупції" Віктор Палас.

Сумщина

20:55

Із Сум вдалося евакуювати мирних жителів. Перша колона з 22 автобусів вже прибула до Полтави – заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

09:15

Авіаційний наліт по житловим кварталам міста, у приватний сектор. Понад 20 загиблих та поранених, серед яких діти. Сумський район - також авіаудари по селах, по звичайних будинках. Кількість жертв уточнюється. Охтирка - нічний авіаналіт, бомбили житлові квартали, приватний сектор, продуктові магазини. Знову вдарили по і так розбитій ТЕЦ. Місто без тепла повністю, 4 день. Кількість жертв уточнюється, ДСНС розбирає завали.

Луганщина

14:18

На Луганщині через обстріли російського агресора 24 населених пункти залишаються без газу та 36 - без енергопостачання. Про це у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

09:20

Обстріли Попасної, Рубіжного та Сєвєродонецька. У Попасній попадання у психоневрологічний диспансер - 2 загиблих. У Рубіжному - 3 поранених цивільних. Відсутнє газопостачання, частково електрика та вода

Донеччина

09:23

Мангуш (останнє смт перед Маріуполем) — під контролем русні. Маріуполь сьогодні пробився на зв'язок — ненадовго, зараз знову зникне. У місті катастрофа. Дуже чекають на гуманітарку. Волноваху вже зрівняли із землею. Евакуація звідти сьогодні продовжиться.

В районі Авдіївки обстріли. В районі Мар'їнки зранку розпочався бій.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, Міністерство оборони України оновило дані про втрати російських військових в Україні станом на 8 березня.

Харків

23:19

263 людини, серед яких 170 цивільних, загинули внаслідок війни на Харківщині — дані поліції на 8 березня.

21:28

У Харкові відновили цифрову ретрансляцію телеканалів, аналогове мовлення буде відновлене найближчим часом — заступник глави Харківської ОДА Роман Семенуха.

19:13

У Харківській області окупанти висадили 120 десантників, їх одразу розгромили.

Другие новости