ПоддержатьУкраїнська

Троє депутатів із Фастова отримали адмінпротоколи за корупцію

StopCor
StopCor

StopCor

Троє депутатів із Фастова отримали адмінпротоколи за корупцію

Прокуратура міста спільно з Бородянським відділом Фастівської місцевої прокуратури склали протоколи про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією на трьох депутатів місцевої ради.

У протоколах ідеться про несвоєчасне подання декларацій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік. Про це повідомляє прокуратура Київської області.

Установлено, що два депутати Жовтневої сільської ради Бородянського району та депутат Кожанської селищної ради Фастівського району у встановлений законом строк не подали декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік до місцевої ради та за основним місцем роботи, ідеться у повідомленні.

Відтак, депутати вчинили адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, які полягають в порушенні вимог фінансового контролю.

За це передбачена відповідальність за ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, уточнюють у прокуратурі Київської області.

Протоколи скеровані до Фастівського міськрайонного та Бородянського районного судів Київської області для розгляду та прийняття рішення, додають у прес-службі відомства.

Другие новости