ПоддержатьУкраїнська

Цікавились аферами керівника ДАБІ Івано-Франківщини і нарвалися на стеження: за журналістами був «хвіст»

StopCor
StopCor

StopCor

Цікавились аферами керівника ДАБІ Івано-Франківщини і нарвалися на стеження: за журналістами був «хвіст»

Спочатку переслідував журналістів, потім знайшов авто знімальної групи і зробив фото. В Івано-Франківську невідомий стежив за представниками «СтопКору». Журналісти помітили «хвіст» після візиту до ДАБІ області. Там вони дізнавалися про імовірну причетність керівника відомства Мусіловського до корупційних схем.

 Невідомий стежив за журналістами «СтопКору». Фото: СтопКор

«Нас переслідував невідомий. А потім самостійно, без нас, знайшов наше авто та фотографував його.

Він знайшов машину, мабуть, на стоянці, фотографував, напевне, номерні знаки та сам автомобіль», – зазначають у «СтопКорі».

Журналісти мають намір звернутись із заявою про стеження до правоохоронних органів.

Зазначимо, що знімальна група виїхала до Івано-Франківська після повідомлення інсайдерів про факти корупції з боку керівника Державної архітектурно-будівельної інспекції Івано-Франківської області Ігоря Мусіловського.

Знімальна група намагалася потрапити на прийом до Мусіловського, проте його на робочому місці не було.

Раніше журналісти надіслали запит до Управління ДАБІ в Івано-Франківській області та до ОДА.

За словами інсайдера, з подачі Мусіловського у ДАБІ Івано-Франківщини надзвичайно швидко вводять об’єкти класу СС1 (найнижчий клас відповідальності) в експлуатацію, що викликає певні запитання. Зокрема, йдеться про ряд об’єктів, які отримали право на будівництво і вже за кілька днів здавались в експлуатацію.

Крім того, поширене в обласному ДАБІ і здирництво з забудовників у вигляді вимагання хабарів за внесення даних до реєстру будівельної діяльності.

Другие новости