ПоддержатьУкраїнська

У Чернівецькій області суд визнав незаконною вимогу носити маски

StopCor
StopCor

StopCor

У Чернівецькій області суд визнав незаконною вимогу носити маски

На Буковині суд закрив адміністративну справу, якою жителя Кельменецького району притягнули до відповідальності за те, що він в період карантину знаходився без захисної маски на зупинці громадського транспорту.

Як зазначається в судовій ухвалі, 6 квітня о 12.00 чоловік перебував без захисної маски на зупинці громадського транспорту села Нагоряни Кельменецького району, чим порушив вимоги постанови Кабінету міністрів України «Про запобігання поширенню на території України на гострі респіраторні хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2», передає "Lenta.UA" посилаючись на "УНІАН".

В судовому засіданні чоловік пояснив, що не мав можливості купити в селі захисну маску або виготовити її, тому знаходився на зупинці громадського транспорту без маски на обличчі. Чоловік розкаявся в скоєному.

Суддя Кельменецького районного суду, вислухавши пояснення обвинуваченого ухвалив закрити адміністративну справу за відсутністю в діях чоловіка складу адміністративного правопорушення. Суд постановив, що вказане рішення може бути оскаржене в апеляційному суді.

Другие новости