ПоддержатьУкраїнська

У Дніпрі сталася смертельна ДТП за участю п'яти автівок (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

У Дніпрі сталася смертельна ДТП за участю п'яти автівок (фото)

У Дніпрі на вулиці Калиновій сталася ДТП за участю п'яти легкових автомобілів. Повідомляється, що внаслідок аварії загинула одна людина, ще двоє отримали поранення.

 Фото: Нацполіція

Про це пише УНН з посиланням на пресслужбу поліції.

Повідомлення про те, що на розі вулиці Калинової та Слобожанського проспекту Індустріального району міста Дніпро, сталася ДТП за участю 5 автомобілів, рятувальники отримали 11 листопада о 1:36.

У ДСНС зазначили, що легковик Infiniti під керуванням громадянина 1998 року народження, рухаючись по Слобожанському проспекту, перетнув перехрестя за заборонений сигнал світлофору та здійснив зіткнення з легковиком Honda.

У результаті зіткнення Honda продовжила некерований рух по проїжджій частині та здійснила зіткнення з автомобілями, які стояли на заборонений сигнал світлофора, Audi під керуванням громадянина 1995 року народження, Mazda під керуванням громадянина 1997 року народження та Mazda, за кермом якої перебував громадянин 1997 року народження.

 Фото: Нацполіція

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало дві особи, пасажирка легковика Honda від отриманих травм загинула на місці.

Водія автомобіля Honda та пасажира автомобіля Infiniti госпіталізовано до міських лікарень. Про їх стан наразі невідомо.

Читайте більше останніх новин Дніпра.

Як повідомляв “СтопКор” раніше, у столиці “швидка” зіштовхнулася з легковим автомобілем.

Другие новости