ПоддержатьУкраїнська

У Горлівці окупанти згорнули протест перед готелем спостерігачів ОБСЄ

Анастасія Богомолова
Анастасія Богомолова

Все публикации на сайте Стопкор журналистка Анастасия Богомолова

У Горлівці окупанти згорнули протест перед готелем спостерігачів ОБСЄ

В окупованій Горлівці "активісти" перестали блокувати готель, де проживають представники місії ОБСЄ. Перша за чотири дні машина виїхала зі штаб-квартири.

 У Горлівці окупанти згорнули протест перед готелем спостерігачів ОБСЄ Фото з відкритих джерел

Мітингувальники згорнули намети перед готелем ОБСЄ та пішли. Про це повідомляє Суспільне із посиланням на підконтрольні бойовикам ЗМІ.

За даними ЗМІ, вони зупинили акцію протесту, бо представники ОБСЄ погодилися взяти участь у перемовинах щодо звільнення затриманого 13 жовтня бойовика "ЛНР".

Нагадаємо: 

  • 13 жовтня контррозвідники Служби безпеки України спільно із військовослужбовцями ЗСУ затримали на Донбасі бойовика "ЛНР" Андрія Косяка.
  • Після його затримання близько двох сотень мітингувальників влаштувати пікет біля готелю у Донецьку, де проживають представники місії ОБСЄ. Вони вимагали звільнення Косяка.
  • ОБСЄ вирішила призупинити спостережну місію на Донбасі з міркувань безпеки. Це пов'язано з акціями протесту, що проводили окупанти під готелем членів Місії у Донецьку.
  • У Горлівці бойовики оточили готель спостерігачів Місії та заблокували ворота за допомогою ланцюга та накидного замка. Представникам ОБСЄ заборонили покидати територію готелю.

18 жовтня у мережу потрапили кадри затримання бойовика Андрія Косяка, який назвався членом СЦКК окупованих територій Луганщини. Із собою у нього була вогнепальна зброя.

Другие новости