ПоддержатьУкраїнська

У Харкові футбольні вболівальники влаштували масову бійку

StopCor
StopCor

StopCor

У Харкові футбольні вболівальники влаштували масову бійку

У ніч Хелловіна поліція Харкова затримала понад півсотні футбольних уболівальників. Вони влаштували масову бійку у рок-пабі "Стіна".

Про це повідомила прес-служба Нацполіції в Харківській області.

Ввечері, 31 жовтня, поліція Харкова отримала повідомлення про бійку у рок-пабі "Стіна", що на вулиці Римарській. Там футбольні вболівальники влаштували справжній погром, розбивши 4 вікна та частково знищивши майно пабу. Виявилось, що між голландськими та українськими вболівальниками виник конфлікт.

За словами очевидців, учасники бійки застосовували не лише кулаки, а й все, що попадало під руки. Зокрема, стільці. Відвідувачі пабу також відзначили, що тут часто трапляються подібні інциденти, однак це наймасовіша бійка за останній час.

"У "Стіні" знову біда. Так і не зрозумів, що трапилось. Вікна вибиті, забрали десятки людей", – зазначили очевидці у соцмережі.

Тим часом правоохоронці відзначили, що у відділок потрапили 52 людини. За попередніми даними, у бійці взяли участь щонайменше 80 осіб.

"До Шевченківського відділу поліції доставлені 52 особи для встановлення усіх обставин конфлікту. Подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку правопорушень, перевірка триває", – йдеться у повідомленні поліції.

У Мережі з'явилось перше відео з місця події.

Другие новости

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Врачи выдавали фальшивые медицинские заключения о состоянии здоровья "пациентов", на основании которых военнообязанные признавались непригодными к службе