ПоддержатьУкраїнська

У Харкові – обстріли, люди ховаються в бомбосховищах

Марина Титова
Марина Титова

Шеф-редактор

У Харкові – обстріли, люди ховаються в бомбосховищах

Станом на 24 лютого 15:58 в місті Харкові почалися обстріли. Люди ховаються в бомбосховищах та підземних станція метро. Про це заявив голова Харківського відокремленого підрозділу ВГО «Стоп Корупції» Сергій Усов.

 Харків‘яни зібралися в метро Фото: скриншот

«Щойно пролунала тривога, почалися обстріли Київського та Московського районів Харкова. Також мені стало відомо про те, що ввечері плануються провокації, на вулиці виходитимуть мародери та грабуватимуть вітрини з ювеліркою і тощо», - заявив Сергій Усов.

Мер Харкова Ігор Терехов виступив з заявою в підземці Харківського Метро

«Танки стоять в районі об‘їздної дороги. Є втрати української армії, є втрати і в російських бойовиків. У мене є інформація, що буде нанесено ракетний удар. Тому я прийняв рішення зупинити всі станції метро і попросив всіх спуститися. Тут найбезпечніше місце. Зараз я попрошу, щоб наші комунальні служби організували сюди доставку води, їжі, ліків. Моя основна задача разом з вами – це життя. Ми забезпечуємо сьогодні всі комунальні служби, тепло подаємо, попри те, що в П‘ятихатки потряпив знаряд, на Миру потрапив знаряд в житловий будинок. Поки що на щастя немає жертв серед мирного населення» - заявив мер Харкова Ігор Терехов.

 Мер Терехов теж спустився у метро Фото: скриншот

Оновлено

Як повідомляє Усов, у Харкові люди вийшли з бомбосховищ.

За повідомленням голови харківського осередку ВГО «Стоп Корупції» Сергія Усова станом на 16:30 у Харкові все спокійно, жодних обстрілів немає. Люди вийшли з бомбосховищ та продовжують пересуватись містом.

Як повідомляв «СтопКор» раніше, російськими військовими був здійснений обстріл мікрорайона "Східний" у Маріуполі, в результаті пошкоджено будинки, кількість постраждалих поки невідома.

Другие новости