ПоддержатьУкраїнська

У Харкові викрили 18-річного наркодилера

StopCor
StopCor

StopCor

У Харкові викрили 18-річного наркодилера

17 грудня в місті Харків на проспекті Любові Малої затримали 18-річного хлопця після того, як той продав пакетик з амфетаміном вартістю 450 гривень.

Слідчі дії проводились поліцейськими управління протидії наркозлочинності ГУНП в Харківській області спільно з працівниками слідчого відділу Новобаварського відділу поліції під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури № 2 в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Крім того, в ході особистого обшуку у харків’янина правоохоронці виявили та вилучили грошові кошти в сумі 350 грн, отримані ним від збуту психотропної речовини та мобільний телефон.

В ході проведення обшуку за місцем мешкання зловмисника виявлено та вилучено 18 полімерних пакетів з наркотичним засобом «PVP», загальною вагою близько 4,5 грамів.

18-річний хлопець затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу та повідомлення про підозру у скоєнні злочину.

На даний час поліцейські встановлюють джерело та канал постачання наркотичного засобу, злочинні зв’язки фігуранта, коло споживачів наркозасобів та можливі інші епізоди злочинної діяльності наркозбувача, повідомляє пресслужба ГУ НП в Харківській області. 

У Харкові викрили 18-річного наркодилера
У Харкові викрили 18-річного наркодилера

Другие новости