ПоддержатьУкраїнська

У ході перевірки Бучанської колонії виявили низку порушень

StopCor
StopCor

StopCor

У ході перевірки Бучанської колонії виявили низку порушень

Активісти "Стоп корупції" у складі членів Громадської ради при пенітенціарній службі Києва та Київської області провели моніторинг умов тримання заґратованих у Бучанській колонії.

Подробиці перевірки повідомив правозахисник проекту Ігор Бондарчук.

"У ході громадського моніторингу ми перевірили санітарну частину колонії, харчові блоки та їдальню, поспілкувались із працівниками виправної установи та ув'язненими. Під час перевірки ми виявили брак медикаментів для надання меддопомоги та проведення лікування ув'язнених. З цього приводу ми плануємо звернутись у Міністерство охорони здоров'я.

Окрім того, серед недоліків у роботі закладу ми зафіксували відсутність опалення у приміщенні їдальні", – повідомив результати перевірки правозахисник "Стоп корупції" Ігор Бондарчук.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня представники "Стоп корупції" спільно з членами Громадської ради при державній пенітенціарній службі м. Києва і Київської області провели моніторинг роботи Бориспільської виправної колонії № 119 і Березанської виправної колонії № 95. У ході перевірки активісти виявили низку порушень.

Другие новости