ПоддержатьУкраїнська

У Києві вантажівки, які везуть пісок на завод «Ковальської», давлять людей

StopCor
StopCor

StopCor

У Києві вантажівки, які везуть пісок на завод «Ковальської», давлять людей

Довезти замовлення за будь-яку ціну. Навіть ціною людського життя? У Києві у промзоні на Видубичах водій вантажівки компанії «Смерека» готовий наїхати на громадських активістів. Ця машина доставляє пісок відомому виробнику бетону АТ «Завод ЗБК імені Ковальської». Про інцидент з місця подій повідомляє правозахисник ГО «Стоп корупції» Роман Литвин.

 На Промисловій вантажівки давлять людей. Фото: СтопКор.

«Автівка компанії «Смерека» давить людей, аби проїхати. «Смерека» — компанія, пов‘язана із заводом «Ковальської», і пісок їде саме туди», — зазначив правозахисник.

 З точки незаконного видобутку на Видубичах намагаються вивезти пісок. Фото: СтопКор.

Наразі на Промисловій, 4 проходить акція громадського протесту. Люди вступають проти незаконного видобутку піску, а також за демонтаж паркану, який встановив ПАТ «Мостобуд».

Сьогодні на місце мали виїхати представники КП «Київблагоустрій» для демонтажу паркану. Біля місця видобутку перебувають три автобуси спецпризначенців.

 Hа Промисловій три автобуси спецпризначенців. Фото: СтопКор.

Нагадаємо, ПАТ «Мостобуд» за роки своєї діяльності завдавало місту збитків на 100 мільйонів гривень, а також незаконно використовує ділянку комунальної власності. Київрада розірвала договір оренди із фірмою. Однак піщані нелегали продовжують працювати.

https://www.facebook.com/1602446153357239/posts/2663704803898030/

Другие новости