ПоддержатьУкраїнська

У Києві знищують стадіон під виглядом реконструкції: будують ТРЦ і висотки

StopCor
StopCor

StopCor

У Києві знищують стадіон під виглядом реконструкції: будують ТРЦ і висотки

ТРЦ, офіси та висотки. У Солом‘янському районі Києва під виглядом реконструкції палацу культури ЗАТ "Компанія Росток" знищують стадіон та тенісний корт. Місцеві жителі вийшли на акцію протесту. Про це з місця подій повідомляють активісти ГО «Стоп корупції».

 У Києві під виглядом реконструкції знищують стадіон. Фото: СтопКор

«Уже стадіон, можна сказати так, у нас знищили, і ми хочемо, щоб поновили стадіон і тенісний корт, на якому відпочивали наші люди, жителі цього району і багатьох інших районів, і щоб діти знову могли приходити сюди і в зеленій зоні проводити дозвілля, грати у футбол або займатися іншими видами спорту. Це єдина зелена зона на вулиці Гарматній, яка ще лишилася», — зазначили місцеві жителі у коментарі «СтопКору».

 На Солом‘янці знищують стадіон. Місцеві вийшли на протест. Фото: СтопКор.

Додамо, що замовником будівництва на вулиці Гарматній, 26/2 у Солом’янському районі Києва виступає ЗАТ «Компанія Росток».

https://www.facebook.com/1602446153357239/posts/2680003515601492/

Містобудівне обґрунтування — реконструкція наявного палацу культури ЗАТ "Компанія Росток" під сучасний культурно-розважальний комплекс з будівництвом готельно-офісного комплексу з підземним паркінгом та вбудовано-прибудованими приміщеннями, спортивно-оздоровчим комплексом та об'єктами обслуговування населення.

При цьому, за даними місцевих жителів, у планах будівництва немає жодної згадки про стадіон.

Другие новости