ПоддержатьУкраїнська

У Луцьку водій напідпитку намагався підкупити патрульних

StopCor
StopCor

StopCor

У Луцьку водій напідпитку намагався підкупити патрульних

У Луцьку перед судом постане місцевий житель, який хотів відкупитися від патрульних поліцейських за хабар у 100 доларів.

Про це повідомляє IA ZIK.

У коментарі IA ZIK речниця волинської прокуратури Наталка Мурахевич розповіла, що до суду скерували матеріали справи відносно чоловіка, який пропонував патрульним поліцейським хабар у 100 доларів.

Патрульні побачили на перехресті вулиць Львівської та Потебні в Луцьку легковий автомобіль марки "SUBARU", який зупинився на відстані ближче ніж 10 метрів від пішохідного переходу.

Підійшовши до авто, поліцейські назвалися, повідомили суть вчиненого правопорушення й заявили вимогу пред'явити документи.

Ігноруючи законні вимоги про пред'явлення документів, водій "SUBARU", який перебував у стані алкогольного сп'яніння, запропонував патрульним 100 доларів США, аби залагодити питання.

Проте "залагодити" не вдалося й тепер чоловіка обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування він визнав свою вину, щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину. Відтак із ним укладено угоду про визнання винуватості, в якій узгоджено міру покарання у виді штрафу обсягом 10 тисяч гривень.

Другие новости