ПоддержатьУкраїнська

У Мережі оприлюднили відео закритої вечірки, яке було знято в рамках скандальної ню-фотосесії в Дубаї (відео 18+)

StopCor
StopCor

StopCor

У Мережі оприлюднили відео закритої вечірки, яке було знято в рамках скандальної ню-фотосесії в Дубаї (відео 18+)

У розпорядженні "Страна" виявилося відео зі скандальною вечірки в Дубаї, які організував киянин Віталій Гречин. Ця історія прогриміла на початку квітня. Тоді поліція ОАЕ затримала 11 українок, які позували оголеними на балконі однієї з готелів.

 Фото: скріншот

Як з'ясувала тоді "Страна", дівчат в близькосхідну країну привіз Гречин - американець українського походження, бізнесмен, близький до Демократичної партії США. А також організатор еротичних вечірок.

Сьогодні ми отримали відео з оргії, яку Віталій організував в Дубаї - як раз напередодні того, як українок затримали за ню-фотосесію. На початку ролика є і сам Гречин.

Учасники вечірки вживають якийсь білий порошок. Самі вони називають його "цукровою пудрою". При цьому, що характерно, дівчата, які цей порошок розносять, одягнені в форму української поліції.

 Фото: скріншот

Тим часом, самі дівчата вже повернулися в Україну. І деякі з них потрапляють в різні неоднозначні історії. Наприклад, Наталя Чуприна з Дніпра заявила, що її зґвалтували і побили.

Нагадаємо, в Дубаї українки влаштували оголену фотосесію на балконі готелю, за це вони за законами ОАЕ могли отримати по півроку в'язниці. Повідомлялося про 11 затриманих громадянок України. Іноземні ЗМІ навіть навали прізвища деяких з них і повідомили, що всім їм не більше 21 років. В основному це були моделі.

Пізніше стало відомо, українок, які брали участь у голій фотосесії, депортують з Дубая додому. Крім того, що одна з 12 українок-учасниць голої фотосесії на балконі виявилася хвора ковідом і не змогла покинути ОАЕ. Решта дівчат повернулися додому.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, в РНБО представлять звіт про аудит резиденцій в Конча-Заспі та Пущі-Водиці.

Другие новости