ПоддержатьУкраїнська

У навчальному закладі Харкова під час лекції обвалилася стеля

StopCor
StopCor

StopCor

У навчальному закладі Харкова під час лекції обвалилася стеля

 5 листопада в Кооперативному торгово-економічному коледжі міста Харкова під час занять обвалилася стеля. Всі аудиторії закриті, завтра в навчальний заклад приїдуть фахівці, які усунуть проблему. Наразі адміністрація коледжу з'ясовує причину події.

Першими про це розповіли користувачі в соціальних мережах.

"Спочатку на другій парі впав в 21-й аудиторії, потім на третій парі - в 40-й, при цьому заняття не скасували, всі сидять в надії, щоб не вбило", - йдеться в публікації.

Директор навчального закладу Катерина Винниченко розповіла журналісту NewsRoom, що приміщення, в яких стався обвал, знаходяться на другому і третьому поверхах. За словами жінки, на початку навчального року коледж відвідувала перевірка і оцінювала придатність будівлі, розповіли "NewsRoom".

"Стався обвал штукатурки. Так як в аудиторіях стелю" Армстронг "(плитковий), під вагою фрагменти не витримали і впали. Ми з адміністрацією оглянули ці місця. Зараз немає розуміння, з якої причини таке могло статися: вологи там не було, все сухо . Погода навряд чи вплинула на те, що сталося ", - розповіла директор навчального закладу.

Другие новости