ПоддержатьУкраїнська

На Полтавщині батько вбив 6-місячне немовля

StopCor
StopCor

StopCor

На Полтавщині батько вбив 6-місячне немовля

4 листопада у селі Вовчик Лубенського району 21-річний хлопець вбив свого 6-місячного сина. Відомо, що молодик був напідпитку. Фігуранта затримано, з ним проводяться слідчі дії.

Мати ж на кілька хвилин залишила маля. Перебувала поруч – на подвір’ї. Коли повернулася до оселі – побачила мертву дитину. Одразу зателефонувала медику, який живе поруч. 

“Телефонувала мати загиблого хлопчика. Вона була в істериці, кричала, що дитина не дихає, просила моєї допомоги. Проживаю з нею в одному будинку. При огляді я виявив ознаки біологічної смерті. З цього приводу я викликав поліцію, швидку допомогу, повідомив сільського голову і свого головного лікаря. Були гематоми на обличчі і признаки носової кровотечі”,- розповідає медпрацівник Вовчицької лікарської амбулаторії Микола Надаховський

Слідчі внесли відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікаційними ознаками частини ІІ пункту ІІ статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне ув’язнення, розповідає "Центральний".

Другие новости