ПоддержатьУкраїнська

У Польщі загинув українець: його засипало землею під час будівельних робіт

Анастасія Богомолова
Анастасія Богомолова

Все публикации на сайте Стопкор журналистка Анастасия Богомолова

У Польщі загинув українець: його засипало землею під час будівельних робіт

У місті Гливиця, Польща, під час виконання будівельних робіт помер українець. Його засипало землею в котловані, який вирили для труб. 

 У Польщі під час виконання будівельних робіт загинув українець: його засипало землею Фото: поліція Польщі

Одразу після надходження сигналу про подію на місце направили рятувальників. Вони відкопували чоловіка вручну, оскільки використання техніки у таких ситуація небезпечне. Про це повідомляє пресслужба поліції.

Розкопування чоловіка зайняло близько двох годин. На допомогу прибула спеціалізована рятувальна група пожежної служби. Під час робіт також залишався ризик повторного осипання землі.

На жаль, врятувати українця не вдалося. Коли рятувальники змогли відкопати тіло, лікар констатував смерть 33-річного заробітчанина.

На місце також прибули представники поліції, прокуратури та Національної інспекції праці. Вони з'ясовують деталі події,  дотримання формальних та юридичних правил найму робітників. Зокрема, чи було проведено професійне навчання та інструктаж із техніки безпеки.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у хостелі знайшли мертвою 51-річну заробітчанку з України. Поліція з'ясовує обставини справи.

Другие новости