ПоддержатьУкраїнська

У РНБО розглянули питання збереження та відтворення лісів

StopCor
StopCor

StopCor

У РНБО розглянули питання збереження та відтворення лісів

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба РНБО.

Відкриваючи засідання, Данілов зазначив, що для успішної реалізації ініціативи Президента Володимира Зеленського щодо збереження та відтворення лісів необхідне посилення координації зусиль між усіма відповідальними суб’єктами. Голова Державного агентства лісових ресурсів Юрій Болоховець доповів про хід виконання програми «Зелена країна».

Секретар РНБО також наголосив на важливості ефективнішого залучення громад до процесу збереження та відтворення лісів та максимальної відкритості процесу реалізації програми «Зелена країна». Зокрема, важливості розміщення на офіційних ресурсах відкритої інформації в розрізі кожної громади.

Участь у засіданні міжвідомчої робочої групи з питань збереження та відтворення лісів взяли також представники центральних органів виконавчої влади.

Як повідомлялось, 23 березня 2021 року РНБО України прийняла рішення «Про виклики і загрози національній безпеці України в екологічній сфері та першочергові заходи щодо їх нейтралізації», введене в дію указом Президента №111/2021.

Джерело: Укрінформ

Другие новости