ПоддержатьУкраїнська

У Сумах переселенка з Луганщини погрожувала вбити 4-річну дитину

StopCor
StopCor

StopCor

У Сумах переселенка з Луганщини погрожувала вбити 4-річну дитину

У Сумах переселенка з Луганщини приставила ніж до горла маленького хлопчика. Жінка погрожувала, що вб’є дитину. Як відомо, дитина належала її подрузі. З’явилися деталі події.

Новину повідомляє ТСН, передає "Преса України".

У Сумах сталась надзвичайна ситуація. Жінка взяла в заручники 4-річного хлопчика, сина приятельки, та погрожувала його вбити. Інцидент трапився 29 травня.

За словами правоохоронців, близько 8:00 вони отримали повідомлення про те, що зловмисниця з дитиною знаходиться у квартирі на першому поверсі багатоповерхівки. Як було встановлено, жінка вимагала повернути їй дочку.

Все почалося з того, що жінка, перебуваючи у скрутному економічному становищі винаймала у Сумах квартиру разом з подругою та дітьми. Відомо, що перша є переселенкою з Луганщини. Так, у зв’язку з браком коштів жінки вирішили вночі відвезти 3-річну доньку луганчанки до дитячого притулку. Однак згодом вона передумала і взяла в заручники сина своєї подруги.

В результаті між жінками відбувся обмін дітьми, а саме через решітку балкона. Інцидент завершився тим, що зловмисницю знову вмовили віддати дочку. За даними ЗМІ, дівчинку, ймовірно, віддадуть до дитустанови. Проти горе-матері порушать кримінальну справу за фактом погрози життю дитини.

Другие новости