ПоддержатьУкраїнська

У Тернополі дитина викликала поліцейських, не витримавши жорстокості батька

StopCor
StopCor

StopCor

У Тернополі дитина викликала поліцейських, не витримавши жорстокості батька

Пізно ввечері, 24 січня, до патрульної поліції Тернополя надійшло повідомлення від дитини. Хлопчик кликав на допомогу правоохоронців, аби врятувати життя матері, яку жорстоко побив п'яний батько. 

Про це журналістам повідомили в прес-центрі місцевої поліції.

Інцидент трапився в одній з багатоповерхівок Тернополя, що на вулиці Будного. 11-річний хлопчик зателефонував в поліцію, бо "тато бив маму".

Правоохоронці, які прибули на виклик, були шоковані. У квартирі панував безлад, спричинений бійкою між п'яним чоловіком, який впав в агресію, та його дружиною. Жінку знайшли в коридорі – вона лежала без тями, а син потерпілої бігав по квартирі та увесь час плакав.

Виявилося, що чоловік після розпускання рук пішов до власної квартири, яка знаходилася на поверх вище.

"Тато бив маму кабелем від телевізора і мене намагався побити, але я втік. Він мешкає у квартирі поверхом вище", - розповіла дитина.

Поліцейські відразу пішли до квартири хулігана. Той перебував в неадекватному стані й відмовлявся нормально розмовляти  з поліцейськими та відповідати на їх питання. Патрульні помітили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували пройти йому алко-тест, однак, той відмовився. Для з'ясування обставин інциденту його забрали до відділку.

33-річній жінці відразу надали невідкладну медичну допомогу та викликали швидку, так як не могли привести її до тями.

Нагадаємо, столичні слідчі завершили розслідування страшного випадку, який стався в минулому році у Києві, – раптової смерті 9-місячного немовляти. Виявилося, що мати напоїла його алкоголем, від інтоксикації яким дитина і загинула.

Другие новости