ПоддержатьУкраїнська

У Вінниці відкрили фонтан, по якому можна ступати

StopCor
StopCor

StopCor

У Вінниці відкрили фонтан, по якому можна ступати

Дивовижний фонтан з кольоровою підсвіткою запрацював у Вінниці. Він сконструйований таким чином, що мимо гейзерів можна прогулюватися без побоювання стати мокрим.

Новину повідомляє "Преса України".

9 травня у Вінниці запустили незвичайний фонтан на площі Костянтина Могилка. "Сухий" водограй одразу привернув увагу перехожих. Зранку до пізнього вечора малеча бавилася у струменя води, між якими можна ходити. Їздили на велосипедах, самокатах, фотографувалися.

Фонтан має кольорову підсвітку. Якщо у світлу пору доби її ледь помітно, то з настанням сутінок площа стає по-справжньому казковою. Водограй сяє синіми, зеленими, червоними та жовтими барвами, змінює свою висоту і поступово то збавляє, то додає потужності.

За словами одного з робітників, сьогодні фонтан ввімкнули лише на один день, але, можливо, він ще працюватиме до того, як на площі встановлять літак.

Нагадаємо, у Києві до Євробачення запрацювали спеціально розроблені з нагоди проведення міжнародного конкурсу фонтани. Вони різнокольорові й музичні. Жителі й гості столиці вже встигли високо оцінити нововведення.

Другие новости